Coş

Nu există produse adăugate.

Colectie Miri

Rochii de mireasă și costume tradiționale pentru miri

 Rochii de mireasă tradiționale și costume populare pentru miri

Atelierul nostru de creație vestimentară din Brașov te invită să descoperi magia autenticității prin colecția noastră de rochii de mireasă și costume tradiționale pentru miri. Întrerupe rutina și lasă-te purtat de farmecul unic al rochiilor de mireasă și al costumelor tradiționale pentru miri. Ia românească populară este o inspratie nesecată pentru rochii, salopete și compleuri în care să sărbătorești iubirea așa cum simți, românește.

Rochia de mireasa traditionala sau inspirata din portul popular

Fie că alegi o rochie de mireasă simplă, cu o croială clasică și elegantă sau o creație mai sofisticată și plină de detalii tradiționale, atelierul nostru de creație vestimentară îți oferă o gamă diversă de opțiuni pentru a te îndrăgosti de fiecare detaliu al rochiei de mireasă. Tu alegi ce tip de Cosânzeană ești și noi îți realizăm la comandă rochia de mireasă în care să sarbatoresi iubirea. 

Costume tradiționale pentru miri

Pentru mire, avem o gamă variată de costume tradiționale, lucrate cu migală și atenție la detalii. De la costume inspirate din portul popular al diferitelor regiuni ale României până la reinterpretări moderne ale vestimentației de altădată, fiecare piesă este o oază de eleganță și istorie. Iar când vine vorba de accesorii îți punem la dipozitie brâie și chimire realizare din piele de vițel și brodate cu motive populare.