Coş

Nu există produse adăugate.

Sorteaza produse:
Filtre:
Filtrează după preţ
-Lei

Copii

Ii, cămăși tradiționale și costume populare pentru copii

 Ii, cămăși tradiționale și  costume populare pentru copii

La By Ionela Bran, valorile autenticității și dragostea pentru portul popular se îmbină într-o artă a măiestriei, oferind copiilor piese vestimentare pline de semnificație și frumusețe: ii, cămăși tradiționale și costume populare încărcate de semnificații. Pentru copii, am creat colecții de ii și cămăși tradiționale cu modele autentice și detalii rafinate. Aceste piese îmbină cu măiestrie tradiția și eleganța, oferind copiilor ocazia de a se bucura de frumusețea portului popular. Pânza de casa, pânza  topită, broderiile elaborate și designul atent studiat fac din aceste obiecte vestimentare tradiționale opțiuni ideale pentru evenimente speciale, sărbători sau pur și simplu pentru a încânta ochii celor din jur.

Costumele populare pentru copii sunt veritabile opere de artă. Realizate cu pasiune și respect pentru tradiție, acestea sunt adevărate povești îmbrăcate în haine. Fiecare detaliu, de la broderii la accesorii, este gândit pentru a oferi copiilor experiența autentică a portului popular. Perfecte pentru evenimente tematice, serbări școlare sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet pe chipul celor mici,  straiele populare by Ionela Bran vor da naștere unor fotografii și amintiri memorabile.

Oferă-le copiilor o experiență autentică prin ii, cămăși tradiționale și costume populare create cu dragoste și măiestrie în atelierul de creație vestimentară din Brașov by Ionela Bran.