Coş

Nu există produse adăugate.

By Ionela Bran, Evenimente

Expoziții, târguri, festivaluri

Suntem cu mândrie purtătorii tradiției românești și ambasadorii portului tradițional, aducând această moștenire la vedere și oferind oportunitatea de a cumpăra sau admira creații autentice. Cu fiecare ocazie specială, sărbătorim ia românească și portul tradițional, reamintind celor prezenți valorile adânc înrădăcinate în țesătura culturală a neamului nostru, în fiecare cusătură meticulos lucrată. Participăm cu bucurie la evenimente ce celebrează cultura noastră bogată, printre care se numără Festivalul Cavalerii Teutoni, Expoziția din Piața Sfatului Brașov de 1 iunie, Târgul de Florii și multe altele.

De asemenea, în fiecare an, suntem prezenți la evenimentul Junii Brașovului, în cadrul căruia dedicăm o săptămână tradițiilor din Brasov. Primim cu onoare comenzi pentru realizarea sau restaurarea costumelor pentru junii tineri și cei mai vârstnici, pentru junii curcani, junii dorobanți, junii roșiori, junii albiori și junii brașovecheni. Ne angajăm solemn să creăm și să păstrăm costume autentice, perpetuând astfel moștenirea noastră culturală unică.

By Ionela Bran, Evenimente

Ia peste hotare

Suntem mândri să aducem tradiția românească peste granițe, reprezentând cu pasiune și devotament portul tradițional și ia românească. AlaAlături de românii din toata lumea sărbătorim autenticitatea și bogăția culturii noastre. Unul dintre cele mai importante evenimente la care participăm este "Ziua Universală a Iei Românești" în Germania.

Această zi specială marchează o ocazie unică de a celebra frumusețea și semnificația iei românești într-un context internațional. La acest eveniment, vei putea admira și achiziționa iile noastre românești autentice, care sunt expresia pură a tradiției și meșteșugului românesc. Ne mândrim să fim parte din acest festival internațional, contribuind la răspândirea și aprecierea culturii noastre în străinătate. Astfel, ăstrăm în viață valorile noastre tradiționale.

Ia autentică merita sărbătorită în orice ocazie

Suntem ferm hotărâți să aducem în prim-plan tradiția românească și să perpetuăm moștenirea noastră în fiecare cusătură și în fiecare detaliu. La evenimentele noastre, te invităm cu căldură să te bucuri de frumusețea și autenticitatea tradițiilor noastre, să explorezi creațiile noastre unice și să te alături în celebrarea valorilor noastre culturale străvechi.