Coş

Nu există produse adăugate.

Sorteaza produse:
Filtre:
Filtrează după preţ
-Lei

Femei

Ie tradițională românească cusută manual și port popular
Bluza Irina Bluza Irina
150 Lei
Ie Lavinia Ie Lavinia
350 Lei450 Lei
Ie Gratiela Ie Gratiela
500 Lei600 Lei
Ie Cezara Ie Cezara
1.800 Lei
Rochie Mari Rochie Mari
395 Lei600 Lei
Tricou Aurora Tricou Aurora
125 Lei
Ie Felice Ie Felice
550 Lei
Ie Madalina Ie Madalina
300 Lei
Ie Catinca Ie Catinca
500 Lei
Bluza Olivia Bluza Olivia
250 Lei

Ie și creație vestimentară tradițională pentru femei

Colecția noastră de creații vestimentare tradiționale pentru femei aduce în prim-plan frumusețea și autenticitatea portului tradițional românesc. Regina portului tradițional, ia românească, este o piesă emblematică de îmbrăcăminte, este un simbol al identității noastre culturale și al tradițiilor noastre bogate. și frumoase.

Ie tradițională pentru femei 

Ia românească este o cămașă tradițională istorică. Ia tradițională este o operă de artă în sine, cu broderii minuțioase, cu motive florale sau geometrice, cusute cu pricepere și pasiune în atelierul nostru de creație vestimentară din Brașov. Ia poate fi purtată în numeroase moduri, de la ocazii festive la evenimente de zi cu zi, și este o expresie a grației, eleganței și feminității.

Fiecare ie tradițională românească, fiecare fotă sau element din portul popular este o poveste în țesătură, scrisă cu ac și ață, un omagiu adus moștenirii noastre culturale. În colecția noastră vei găsi o varietate de modele și culori, fiecare reprezentând o regiune specifică a României și o tradiție unică. Descoperă frumusețea autentică a portului tradițional românesc și adaugă o notă de eleganță și mândrie românească garderobei tale cu creațiile vestimentare pentru femei by Ionela Bran.