Coş

Nu există produse adăugate.

Sorteaza produse:
Filtre:
Filtrează după preţ
-Lei

Ii traditionale

Ii tradiționale - Fă-ți o ie unicat, cum nu-i altă mândră-n sat!
Ie  Anabel Ie  Anabel
1.600 Lei
Ie Carola Ie Carola
600 Lei
Ie Bia Ie Bia
1.200 Lei
Ie Raisa Ie Raisa
1.200 Lei
Ie Stela Ie Stela
700 Lei
Ie Paula Ie Paula
715 Lei
Ie Galbioara Ie Galbioara
778 Lei
Ie  Sabrina Ie  Sabrina
1.700 Lei1.900 Lei
Ie Floarea Ie Floarea
450 Lei
Ie Florance Ie Florance
715 Lei
Ie Trandafiri Galbeni Ie Trandafiri Galbeni
800 Lei900 Lei
Ie Trandafiri Rosii Ie Trandafiri Rosii
1.180 Lei1.380 Lei
Ie Motata Ie Motata
1.300 Lei
Ie Sandra Ie Sandra
1.800 Lei
Ie Martina Ie Martina
1.200 Lei

Ii tradiționale românești cusute manual

Iți prezentăm o selecție impresionantă de ii tradiționale cusute manual, adevărate simboluri ale moștenirii culturale românești. Aceste cămăși populare reprezintă o comoară în lumea modei și tradiției, reflectând valorile și principiile de bază ale poporului român.

Fiecare ie tradițională cusută manual are o poveste de spus. Cămășile populare românești sunt printre cele mai vechi și autentice simboluri ale tradițiilor și obiceiurilor noastre, transmise cu grijă din generație în generație. Materialele folosite, de la țesături la broderii și imprimeuri, sunt selectate cu atenție, garantând calitatea autentic românească. Modelele de ii reflectă spiritul ludic al românilor, abilitatea lor de a se bucura de fiecare moment trăit, și sunt integrate cu elemente moderne pentru a se potrivi perfect fiecărui stil personal. Motivele geometrice, florale sau în formă de cruce și stea spun povești unice și se transmit de la mama la fiica, de la bunica la nepoata. Cu fiecare ie, poți purta o parte din istoria bogată a poporului nostru.

Indiferent dacă ești o fire boemă sau îți place să ieși în evidență prin ținute extravagante, o ie tradițională cusută manual va atrage cu siguranță toate privirile asupra ta. Chiar dacă ia este considerată un obiect sacru, o moștenire a neamului românesc, variantele disponibile reușesc să se adapteze perfect în orice context. Alegerea unei ii tradiționale cusute manual înseamnă a aduce în garderoba ta o bucată de moștenire și a contribui la conservarea tradițiilor noastre. Te invităm să descoperi farmecul unic al iilor noastre cusute manual în atelierul de creație vestimentară din Brașov și să te bucuri de frumusețea autentică a tradiției românești.