Coş

Nu există produse adăugate.

Sorteaza produse:
Filtre:
Filtrează după preţ
-Lei

Ii traditionale

Ie tradițională - Fă-ți o ie unicat, cum nu-i altă mândră-n sat!
Ie Ecaterina Ie Ecaterina
650 Lei700 Lei
Ie Clara Ie Clara
645 Lei
Ie Carina Ie Carina
650 Lei
Ie Brandusa Ie Brandusa
650 Lei
Ie Lavinia Ie Lavinia
350 Lei450 Lei
Ie Gratiela Ie Gratiela
500 Lei600 Lei
Ie Cezara Ie Cezara
1.800 Lei
Ie Felice Ie Felice
550 Lei
Ie Madalina Ie Madalina
300 Lei
Ie Catinca Ie Catinca
500 Lei
Ie cu ciupag neagra Ie cu ciupag neagra
2.700 Lei3.000 Lei
Ie Miranda Ie Miranda
900 Lei
Ie Alexa Ie Alexa
1.400 Lei
Ie Gali Ie Gali
600 Lei
Ie Amisi Ie Amisi
600 Lei
Ie Ava Ie Ava
600 Lei
Ie Sara Ie Sara
1.500 Lei
Ie Mia Ie Mia
1.100 Lei

Ii tradiționale românești cusute manual

Iți prezentăm o selecție impresionantă de ii tradiționale cusute manual, adevărate simboluri ale moștenirii culturale românești. Aceste cămăși populare reprezintă o comoară în lumea modei și tradiției, reflectând valorile și principiile de bază ale poporului român.

Fiecare ie tradițională cusută manual are o poveste de spus. Cămășile populare românești sunt printre cele mai vechi și autentice simboluri ale tradițiilor și obiceiurilor noastre, transmise cu grijă din generație în generație. Materialele folosite, de la țesături la broderii și imprimeuri, sunt selectate cu atenție, garantând calitatea autentic românească. Modelele de ii reflectă spiritul ludic al românilor, abilitatea lor de a se bucura de fiecare moment trăit, și sunt integrate cu elemente moderne pentru a se potrivi perfect fiecărui stil personal. Motivele geometrice, florale sau în formă de cruce și stea spun povești unice și se transmit de la mama la fiica, de la bunica la nepoata. Cu fiecare ie, poți purta o parte din istoria bogată a poporului nostru.

Ie națională românească

Indiferent dacă ești o fire boemă sau îți place să ieși în evidență prin ținute extravagante, o ie tradițională cusută manual va atrage cu siguranță toate privirile asupra ta. Chiar dacă ia este considerată un obiect sacru, o moștenire a neamului românesc, variantele disponibile reușesc să se adapteze perfect în orice context. Alegerea unei ii tradiționale cusute manual înseamnă a aduce în garderoba ta o bucată de moștenire și a contribui la conservarea tradițiilor noastre. Te invităm să descoperi farmecul unic al iei noastre cusute manual în atelierul de creație vestimentară din Brașov și să te bucuri de frumusețea autentică a tradiției românești.