Coş

Nu există produse adăugate.

Ie Clara

Vara aceasta, adaugă un plus de autenticitate și eleganță garderobei tale cu piese din colecția de ii cusute manual, cu mânecă scurtă, de la atelierul de creație by IONELA BRAN. Fiecare ie este o adevărată operă de artă, realizată cu măiestrie și pasiune, îmbinând tradiția cu un stil contemporan, ideal pentru zilele călduroase de vară.

Caracteristici principale:
Materiale de calitate: Ii din pânză de  casa, care oferă confort și respirabilitate, perfecte pentru zilele toride.
Design unic: Modele tradiționale reinterpretate în stil modern, potrivite atât pentru ocazii speciale, cât și pentru ținutele casual.
Cusături manuale: Fiecare ie este cusuta manual cu motive tradiționale românești, care reflectă bogăția culturală și artistică a atelierului.
Versatilitate: Pot fi purtate cu fuste vaporoase, pantaloni scurți sau jeanși, oferindu-ți flexibilitatea de a crea numeroase combinații vestimentare.

Atelierul de creație by IONELA BRAN se remarcă prin atenția la detalii și pasiunea pentru arta populară. Fiecare piesă din această colecție este rezultatul a numeroase ore de muncă minuțioasă și dedicare, asigurându-te că vei purta un articol vestimentar deosebit, care îți va completa perfect ținuta de vară.

În plus, achiziționând o ie din această colecție, susții tradițiile și meșteșugurile locale, contribuind la păstrarea și promovarea patrimoniului cultural românesc.

645 Lei
Stoc epuizat

Produse asemănătoare