Coş

Nu există produse adăugate.

PRODUS UNICAT

Creații vestimentare UNICAT pentru femei
Bluza Irina Bluza Irina
150 Lei
Bluza Olivia Bluza Olivia
250 Lei
Bluza Vero Bluza Vero
250 Lei
Marama Corina Marama Corina
5.000 Lei
Set Sot-Sotie Set Sot-Sotie
1.800 Lei
Compleu Rose
800 Lei
Traista Marta Traista Marta
170 Lei
Poncho  Lari Poncho  Lari
700 Lei
Vesta Marian Vesta Marian
185 Lei
Vesta Delia Vesta Delia
150 Lei
Pulover Daria Pulover Daria
350 Lei
Pulover Dana Pulover Dana
350 Lei
Poncho Silver Poncho Silver
280 Lei

Creații vestimentare UNICAT pentru femei cu atitudine

Bucuria de a te îmbrăca în haine care să exprime originalitatea și rafinamentul este întotdeauna în trend. Categoria "Creații Unicat" aduce în prim-plan piese de îmbrăcăminte și accesorii ce poartă amprenta unicității și a măiestriei artizanale. Aici vei descoperi o varietate de articole de îmbrăcăminte pentru zi sau pentru ocazii speciale, precum și obiecte vestimentare stilizate inspirate din bogăția portului popular românesc.

De la hainele din lână, care împletesc tradiția cu modernitatea, până la accesorii fine și elegante, fiecare creație este realizată cu pasiune și atenție la detalii. Indiferent dacă îți dorești să adaugi un strop de autenticitate ținutelor tale sau să te îmbraci cu piese ce poartă povestea portului popular românesc, categoria  cu creații vestimentare unicat este destinată celor ce apreciază originalitatea și calitatea în vestimentație.

Haine de zi și de ocazie, modele unicat

Cauți o rochie, o bluză, un tricou sau o fustă care să te scoată din anonimat? Fie că îți dorești o rochie elegantă și feminină, o bluză cu un design rafinat, un tricou care să-ți exprime pasiunile sau o fustă ce îți completează ținuta sau o geanta statemant, aici vei găsi articole care se remarcă prin originalitate și atenție la detalii. Fiecare articol este un model unicat, făcut să impresioneze prin stilul său distinct și calitatea materialelor folosite. De la texturi fine și fluide, până la imprimeuri creative și culori vibrante, fiecare piesă este concepută cu grijă pentru a-ți oferi confort și încredere în orice moment al zilei sau al serii.

Comandă acum articolele preferate de pe ByIonelaBran.ro și fii pregătită să faci senzație oriunde ai merge. Lasă-te inspirată de creațiile unice ale atelierului nostru și descoperă plăcerea de a purta haine ce te definesc și te fac să te simți specială în fiecare zi.