Coş

Nu există produse adăugate.

Sorteaza produse:
Filtre:
Filtrează după preţ
-Lei

Rochii și fuste

Rochii și fuste de inspirație tradițională
Rochie Mari Rochie Mari
395 Lei600 Lei
Rochie Kylie Rochie Kylie
1.000 Lei
Fusta Bridge Fusta Bridge
730 Lei
Fusta Alyssa Fusta Alyssa
700 Lei
Set Ramo Set Ramo
1.300 Lei
Set Dragusanca
1.400 Lei
Compleu Ghiocel
1.200 Lei
Compleu Arabela
3.000 Lei
Compleu Aura Compleu Aura
2.300 Lei
ROCHIE SILVIA ROCHIE SILVIA
2.200 Lei
Rochie IONELA Rochie IONELA
2.800 Lei

Rochii și fuste cu model tradițional

Ia româneasca rămâne o sursă de inspirație atât pentru creatorii români cât și pentru nume sonore în din idustria modei precum Yves Saint Laurent, Galliano sau Tom Ford.  Rochiile și fustele cu motive tradiționale românești, adevărate opere de artă vestimentară, aduc autenticitate în orice garderobă. Pentru cele care îndrăgesc frumusețea și valorile tradiționale, aceste rochii sunt esențiale în crearea unui outfit original.

Delicatele rochii și fuste tradiționale pot fi purtate într-o varietate de stiluri, adăugând o notă de spectaculozitate în fiecare ținută. Într-un context casual, o rochie tradițională poate arăta impresionant, combinată cu o pereche de bocanci cu platformă sau cizme lungi, peste genunchi, și accesorii inedite, cum ar fi bijuterii handmade sau o pălărie.  Pentru evenimente elegante, inclusiv nunti, aceste rochii și fuste unice se transformă în adevărate bijuterii vestimentare. Cu modele brodate și cu broderii elaborate, acestea strălucesc la petreceri și pot transforma o mireasă într-o Cosânzeană. Fiecare rochie și fiecare fustă tradițională este gândită pentru a sublinia frumusețea și feminitatea purtătoarei. Tradiția este mereu la modă și poate fi reinventată și adaptată la infinit.

Disponibile într-o gamă variată de modele, culori și dimensiuni, rochiile și fustele tradiționale realizate la comandă se potrivesc oricărui gust și oricărei siluete. Cu rădăcini adânci în moștenirea românească, aceste creații vestimentare sunt o modalitate de a-ți exprima identitatea culturală și de a păstra valorile tradiționale vii. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate iar articolele vestimentare sunt realizate cu grijă pentru a oferi o senzație plăcută pe tot parcursul zilei. Fiecare detaliu, fiecare cusătură și fiecare broderie sunt făcute cu pasiune și măiestrie.

Create exclusiv în România, în atelierul din Brașov, rochiile și fustele cu modele tradiționale te îndeamnă  să îmbraci frumusețea și valorile tradiționale românești. Vezi și colecția de rochii de mireasă și costume pentru miri.