Coş

Nu există produse adăugate.

1. Dispoziții Generale

Acest site www.byionelabran.ro este operat de către DABRANDA S.R.L., societate comercială legal înfiinţată conform legilor române, cu sediul în Brașov, str. Calea Feldioarei, nr 80 H, înmatriculată la Oficiu Registrului Comertului sub nr.J08/2965/2022.avand CUI 46853405.

Pentru a folosi site-ul nostru în deplină siguranţă vă recomandăm citirea cu atenţie a prezenţilor termeni şi a condiţiilor.

Utilizând acest site vă exprimaţi acordul deplin cu privire la conţinutul acestor „Termeni şi Condiţii”, fără nici o altă rezervă. Dacă nu sunteţi de acord cu unul din punctele descrise, nu puteţi utiliza acest site în nici un fel. Bifând căsuţa având menţiunea "de acord" vă exprimaţi consimţământul deplin cu privire la acceptarea prezenţilor „Termeni şi Condiţii”, respectiv faptul că aţi analizat şi asumat toate clauzele prezentului contract. Ne rezervăm dreptul de a face modificări asupra acestor date fără notificări prealabile.

Prezentul document definește orice contract în baza căruia DABRANDA S.R.L. transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către beneficiar / consumator (denumit în continuare "Clientul"), iar Clientul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv acele contracte care au ca drept obiect atât produse cât şi servicii.

Legea care guvernează prezentul contract este cea a statului român.

Ne asumăm dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum şi orice modificare a site-ului, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor în acest sens. Societatea DABRANDA S.R.L. nu va putea fi trasă la răspundere pentru erorile apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări etc.

 

2. Produsele

Produsele comercializate de DABRANDA S.R.L. sunt fabricate in atelierul nostru de creatie  În momentul livrării, acestea sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare. DABRANDA S.R.L. poate publica pe site informaţii despre bunuri şi/sau servicii şi/sau promoţii practicate de către aceasta.

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Atunci când un produs din comanda dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferenţe de culoare, aspect), nuanţa culorii produsului pe care îl vizionaţi are mare legătură cu specificaţiile tehnice ale monitorului pe care este afişat.

POLITICA DE PREȚURI

Preţurile afişate pe www.byionelabran sunt în lei şi includ TVA. Preţurile pot suferi modificări fără o notificare prealabilă. Pentru comenzile plasate şi confirmate, preţurile vor fi cele din momentul realizării comenzii.

 

3. Comanda

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.byionelabranro, prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, comanda finalizându-se prin angajamentul clientului pentru una din modalităţile de plată indicate în mod expres pe site. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta.

Pentru comenzile ce necesita timp de executie , se va achita un avans de 30% din valoarea comenzii , pentru a se confirma comanda. Ulterior dupa trimiterea comenzii, clientul o sa plateasca ramburs restul de suma. Timpul pentru realizarea produselor la comanda poate varia. Din acest motiv, dupa plasarea comenzii si achitarea unui avans de 30%, un coleg din echipa noastra o sa va contacteze si o sa va comunice un termen de livrare. 

Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii.

Odată primită comanda dumneavoastră, urmează să fiţi contactaţi telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

- Daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de DABRANDA - datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;

- Cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta;

 

4. Modalități de plată

Modalităţile prin care se pot achita produsele sunt: - Ramburs – pentru comenzi ce nu depăşesc valoarea de 4.900 RON inclusiv TVA plata se poate face în numerar la primirea coletului. - Plata cu cardul - online prin Netopia Payments

 

5. Livrarea

Transport în maximum 10 zile lucratoare

La comanzi de minimum 1.500 RON beneficiati de TRANSPORT GRATUIT! **

* la comenzile livrate pe teritoriul României conform condițiilor de livrare ale curierului

** toate promoțiile cu transport gratuit sunt valabile doar pentru comenzile livrate pe teritoriul României

Produsele noastre vor fi livrate în 10 zile lucrătoare prin curierat RAPID Fan Courier în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noștri.

De asemenea, se poate efectua o comandă telefonica

O comandă poate fi reţinută în magazinul nostru timp de maximum 3 zile lucrătoare.

Orice comandă poate fi rezervată maximum 3 zile lucrătoare. Dacă coletul nu se expediază în cel mult 3 zile lucrătoare (la cererea dvs) sau nu se efectuează plata aferentă produselor rezervate, comanda se va anula automat.

 

6.Retur și garanție

Este important ca să returnati produsele responsabil !

  • Puteți returna marfa în termen de până la 14 zile de la data livrării.

           - Este obligatoriu sa completati formularul de retur

  • Returnarea mărfurilor în această perioadă este tratată ca o retragere din contract- nu este necesar să furnizati un motiv. Costurile de returnare sunt suportate de către cumpărător.

Cum se efectuează returnarea:

  • Trebuie să ne expediati produsul returnat (ambalat) însoțit de documentul de returnare (dacă nu aveti factura fiscală,va rugăm să includeti în colet o notă cu numele dumneavoastra, numărul comenzii pentru a putea să identificăm coletul).
  • Expediati coletul la adresa noastră:

Destinatar: DABRANDA S.R.L.- Brașov, str.Calea Feldioarei, NR 80 h, cod poștal 500483, telefon : 0731835663

  • Veti primi o rambursare în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii de către DABRANDA a bunurilor returnate.
  • Rambursarea banilor va avea loc sub acceași formă în care a fost efectuată plata.

Important

  • Mărfurile oferite ca set trebuie returnate integral.
  • Produsele returnate nu pot fi deteriorate sau să poarte urme de utilizare. 
  • Pentru ca returul să fie acceptat, este necesar ca produsul să fie în stare perfecta și să aibă toate etichetele.
  • Completati formularul de aici : [BASE_URL]/formular-retur

 

7. Confidențialitatea datelor

Respectăm confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) şi pentru informări comerciale referitoare la magazinele noastre şi brandul by IONELA BRAN.

By IONELA BRAN. nu încurajează spam-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, BY IONELA BRAN are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră. Conform prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să va opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată prin poştă pe adresa societăţii noastre.

 

8. Informațiile oferite prin intermediul site-ului & protecția datelor cu caracter personal

Completarea formularului de înscriere de pe site se considera consimțământul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactării si transmiterii de mesaje electronice. DABRANDA S.R.L nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de către utilizatori prin intermediul formularului de înscriere. Conform cerințelor Regulamentului General Privind Protecția Datelor (GDPR) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, DABRANDA S.R.L are obligația de a administra in condiții de siguranța, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori.

De asemenea, va aducem la cunoștința faptul ca utilizatorul poate manifesta oricând dreptul de opoziție, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastră de date. Pentru orice nelămurire in legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea www.byionelabran.ro si la protecția utilizării, ne puteți contacta prin intermediul secțiunii “Contact” din site.

Scopurile în care DABRANDA S.R.L. poate utiliza aceste informații și persoanele cărora le pot fi oferite sunt asociate comercializării serviciilor și produselor, cum ar fi:

- procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor www.byionelabran.ro

- oferirea de alte produse și/sau servicii către dumneavoastră

- facturare;

- soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către utilizatori;

- realizarea de studii de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor www.byionelabran.ro

- contactarea utilizatorilor (prin poștă, e-mail, mesaje text, telefon, whatsapp) în legătură cu alte oferte de produse și servicii aparținând DABRANDA. în legătură cu produse și servicii ale unor terțe părți atent selecționate, care credem că ar putea fi de interes pentru utilizatori (în afară de cazul în care ați făcut o cerere scrisă de a nu fi contactat în acest sens)

- înregistrarea informațiilor dumneavoastră în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și a altor beneficii, precum și pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe pe care le aveți în legătură cu programele de recompensare a clienților sau alte programe similare.

Drepturile utilizatorilor:

a. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, datele furnizate (opțiune disponibilă în contul de client)

b. să solicite încetarea prelucrării datelor sale personale;

c. să solicite încetarea expedierii de mesaje promoționale.

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, dată și trimite, prin e-mail sau în scris, către DABRANDA S.R.L..

În situația în care utilizatorul solicită încetarea prelucrării datelor cu caracter personal, accesul la o parte din conținutul www.byionelabran.ro va fi automat restricționat, deoarece aceasta nu poate funcționa fără prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul www.byionelabran.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează aceasta, va fi considerată o tentative de fraudare a site-ului și va conduce la cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

www.byionelabran.ro nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi către terțe personae sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

 

9. Limitarea răspunderii

DABRANDA S.R.L. nu este răspunzătoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor www.byionelabran;

– acces neautorizat la datele utilizatorului;

– declarații/acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor www.byionelabran.ro;

– achiziția de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzacții sau mesaje primite si începute prin/de pe www.byionelabran.ro.

De asemenea, operatorul economic Dabranda S.R.L nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, cumparatorul nu va face publica niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.byionelabran.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

10. Alte prevederi

În descrierea produselor, BY IONELA BRAN îşi rezervă dreptul de a utiliza şi alte produse (accesorii, etc.) care pot să nu fie incluse în preţul produselor respective.

 

Întrebări frecvente

 

CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea produselor se face la adresa specificată de client în formularul de comandă, prin intermediul firmelor de curierat cu care DABRANDA S.R.L. are semnat un contract de colaborare la momentul respectiv.

 

CÂT COSTĂ LIVRAREA PRODUSELOR?

Orice comandă plasata pe www.byionelabran.ro beneficiază de transport pe întreg teritoriul Romaniei,indiferent de modalitatea de plata aleasă, la un cost comunicat de societatea de curierat, pentru comenzi de pana la 1.500 RON si TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 1500 RON.

 

ÎN CÂT TIMP ÎMI VOR FI LIVRATE PRODUSELE COMANDATE?

Produsele vor fi livrate în termen de maxim 10 zile de la confirmarea comenzii, în funcție de disponibilitatea stocului. POT RETURNA PRODUSELE COMANDATE? Da, se pot returna produsele comandate conform capitolului „6. Retur şi garanţie” din Termeni si condiţii, 

 

ÎN CÂT TIMP ÎMI PRIMESC BANII ÎNAPOI?

Contravaloarea produselor se va achita NUMAI IN BAZA UNUI CONT BANCAR şi se va realiza în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la data primirii produselor înapoiate de client către DABRANDA S.R.L.

 

POT ANULA O COMANDĂ?

Da, puteţi anula o comandă, dar numai înainte de confirmarea telefonică a comenzii. Anularea comenzii se face de către client la adresa de email office@byionelabran.com  Odată ce produsele au fost predate curierului, comanda nu mai poate fi anulată sub nicio formă.

 

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

 

Promotiile sunt valabile:

- pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;

- in limitele stocurilor disponibile. Produsele, preturile si informatiile cu privire la disponibilitatea de stoc

DABRANDA  nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul online din erori ce nu-i apartin.

 

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului byionelabran.ro incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei Dabranda simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea DABRANDA SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre Dedeman si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. Dedeman va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care byionelabran confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa